Aceasta e ziua Domnului
Autor: Stefan Magerusan  |  Album: Cantari in comun  |  Tematica: Diverse
Adaugata in 03/04/2009
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 3 voturi
Aceste inregistrari nu au fost realizate de un profesionist, prin urmare ele se adreseaza oamenilor simpli ca si mine, dar care sunt dornici sa-L laude pe Domnul acompaniati de un instrument. Cele mai multe negative au fost inregistrate fara corectie de sunet - adica asa cum au plecat din mixer, necesitand o corectie ulterioara. Va doresc tuturor, si celor ce nu veti avea nevoie de aceste inregistrari pentruca sunteti muzicieni minunati, va doresc ziceam, din adincul inimii, sa aveti parte de tot ce a pregatit mai bun Domnul pentru dumneavoastra.
Asculta online:  
Pentru a descărca resursa bifați căsuța și apăsați "Trimite"


Multumesc
Frate Stefan,Domnul sa te binecuvinteze,multumesc pentru negative,si pentru bunavointa de a le adauga pe sait.Multumesc Resurse crestine,sunte-ti minunati.Fi-ti binecuvantati.
Adăugat în 02/05/2010 de valeriamida
Frate Stefane,drept sa spun,mai acum cateva zile,pana sa dau click de curiozitate,pe -negative-,nici nu stiam ce sunt alea,negative(sunt incepator in ale computerului).Acum,mai ca nu-mi vine sa mai ma despart de aceasta pagina.Daca la cantecele cu..artisti..greu gasea-m cate unul(afara de N.Moldoveanu si T.Dorz)ca sa-mi imbie sufletul cu cantari cu adevarat crestinesti,acum,la foarte multe melodii,le recunosc continutul din carte de cantari.Multummesc,DL.sa te binecuvanteze!.
Adăugat în 10/10/2010 de burciuionel
Statistici
  • Descărcări: 4310
  • Ascultări: 4607
  • Recomandări email: 1
  • Comentarii: 2
Opțiuni